Nieuw gezicht: Joyce Lokate

Sinds april hebben we ons Cyber Advies-team versterkt met een nieuwe adviseur. Joyce Lokate heeft na haar opleiding Tuin- en Landschapsinrichting in Velp gewerkt als landschapsontwerper en adviseur bij diverse ontwerpbureaus en de overheid. Binnen Cyber gaat Joyce haar kennis van de groene leefomgeving inzetten, en waarborgt ze de ruimtelijke kwaliteit en beleving in projecten en processen.

Binnen de verschillende rollen als landschapsontwerper en adviseur, werk, denk en adviseer ik met passie voor natuur en landschap, bomen en planten, en de buitenruimte en haar gebruikers. Ik ben geboren en opgegroeid in het Sallandse Olst. Hier was ik veel te vinden aan de IJssel, op de boerderij van familie, of op het handbalveld.

Door mijn nieuwsgierigheid naar andere landschappen en culturen, besloot ik te gaan reizen. Na een aantal bijzondere jaren van reizen en werken, woon ik nu met veel plezier in Haarlem. In mijn vrije tijd ontwerp ik tuinen, bezoek ik een museum of ben ik druk met mijn kamerplanten. Wandelend of fietsend ontdek ik mijn omgeving. Daarnaast reis ik nog steeds graag naar bijzondere plekken.

Nieuwsartikelen

Cyber zet in op het waardengestuurd beheer van de leefomgeving

Cyber zet in op het waardengestuurd beheer van de leefomgeving

Hoe kun je de fysieke leefomgeving gezond en circulair inrichten en beheren? En daarbij tevens aandacht hebben voor klimaatadaptatie, biodiversiteit, veiligheid, uitstraling, milieu en betrokkenheid?Hoe weet je of je dat goed doet? Gemeenten en woningcorporaties...

Aan de slag met het waardenmodel

Aan de slag met het waardenmodel

Woensdag 13 september 2023 organiseerde Cyber samen met Stadswerk regio Oost een bijeenkomst over het ‘Waardenmodel Leefomgeving’. En niet zonder succes. Ruim veertig deelnemers van gemeenten, bureaus en een woningcorporatie kwamen in Raalte samen om meer inzicht te...

Cyber ondersteunt gemeente Emmen bij inrichting openbare ruimte

Cyber ondersteunt gemeente Emmen bij inrichting openbare ruimte

De gemeente Emmen heeft een aantal beleidskaders en een visie opgesteld voor de inrichting van de openbare ruimte. Samen met Cyber Advies is de gemeente gestart met de uitwerking van deze kaders en visie. Inmiddels hebben de eerste bijeenkomsten plaatsgevonden en...

Nieuwsberichten

Hou mij op de hoogte van het laatste nieuws