Nieuw gezicht: Joyce Lokate

Sinds april hebben we ons Cyber Advies-team versterkt met een nieuwe adviseur. Joyce Lokate heeft na haar opleiding Tuin- en Landschapsinrichting in Velp gewerkt als landschapsontwerper en adviseur bij diverse ontwerpbureaus en de overheid. Binnen Cyber gaat Joyce haar kennis van de groene leefomgeving inzetten, en waarborgt ze de ruimtelijke kwaliteit en beleving in projecten en processen.

Binnen de verschillende rollen als landschapsontwerper en adviseur, werk, denk en adviseer ik met passie voor natuur en landschap, bomen en planten, en de buitenruimte en haar gebruikers. Ik ben geboren en opgegroeid in het Sallandse Olst. Hier was ik veel te vinden aan de IJssel, op de boerderij van familie, of op het handbalveld.

Door mijn nieuwsgierigheid naar andere landschappen en culturen, besloot ik te gaan reizen. Na een aantal bijzondere jaren van reizen en werken, woon ik nu met veel plezier in Haarlem. In mijn vrije tijd ontwerp ik tuinen, bezoek ik een museum of ben ik druk met mijn kamerplanten. Wandelend of fietsend ontdek ik mijn omgeving. Daarnaast reis ik nog steeds graag naar bijzondere plekken.

Nieuwsartikelen

Groenbeheerplan voor gemeente Amstelveen

Groenbeheerplan voor gemeente Amstelveen

In 2022 heeft Cyber Advies de groenbegroting voor gemeente Amstelveen doorgerekend. Eén van de aanbevelingen was toen om een groenbeheerplan op te stellen. De gemeente heeft dit ter harte genomen en Cyber Advies gevraagd hen daarbij te helpen. Inmiddels is het...

Meer grip voor Wijdemeren

Meer grip voor Wijdemeren

Cyber Advies helpt de gemeente Wijdemeren meer grip te krijgen op het beheer en onderhoud van haar kapitaalgoederen. Dit doet ze door de gemeente te ondersteunen bij het opstellen van een beleidsplan integraal beheer, beheerplannen, het op orde brengen van de...

Cyber advies op 30 maart partner en spreker tijdens NCBOR

Cyber advies op 30 maart partner en spreker tijdens NCBOR

Cyber Advies is ook deze editie van NCBOR op 30 maart in Den Haag van de partij. Wij zijn sponsor en organiseren samen met de gemeente Hellendoorn een themasessie over waardengestuurd beheren. Ons Waardenmodel Leefomgeving biedt de bouwstenen om concreet richting te...