Nieuw gezicht: Joyce Lokate

Sinds april hebben we ons Cyber Advies-team versterkt met een nieuwe adviseur. Joyce Lokate heeft na haar opleiding Tuin- en Landschapsinrichting in Velp gewerkt als landschapsontwerper en adviseur bij diverse ontwerpbureaus en de overheid. Binnen Cyber gaat Joyce haar kennis van de groene leefomgeving inzetten, en waarborgt ze de ruimtelijke kwaliteit en beleving in projecten en processen.

Binnen de verschillende rollen als landschapsontwerper en adviseur, werk, denk en adviseer ik met passie voor natuur en landschap, bomen en planten, en de buitenruimte en haar gebruikers. Ik ben geboren en opgegroeid in het Sallandse Olst. Hier was ik veel te vinden aan de IJssel, op de boerderij van familie, of op het handbalveld. Door mijn nieuwsgierigheid naar andere landschappen en culturen, besloot ik te gaan reizen. Na een aantal bijzondere jaren van reizen en werken, woon ik nu met veel plezier in Haarlem. In mijn vrije tijd ontwerp ik tuinen, bezoek ik een museum of ben ik druk met mijn kamerplanten. Wandelend of fietsend ontdek ik mijn omgeving. Daarnaast reis ik nog steeds graag naar bijzondere plekken.

Nieuwsartikelen

Cyber lanceert drie nieuwe websites

Cyber lanceert drie nieuwe websites

Blij en ook best een tikkeltje trots presenteren wij u onze drie nieuwe websites. Eén voor elke hoofdactiviteit van de Cyber Groep: Cyber Advies, iFocus en Cens-or. Eén familie, drie bedrijven; allemaal om u optimaal te faciliteren in het beheer en onderhoud van de...

Cyber met vlag en wimpel geslaagd voor CO2-audit

Cyber met vlag en wimpel geslaagd voor CO2-audit

Als Cyber Groep zijn we ons bewust van het nut en de noodzaak van duurzaam ondernemen. Het verlagen van de CO2-emissie is daar een onderdeel van. Sinds april 2020 zijn wij in het bezit van het CO2-bewust Certificaat. Woensdag 13 april 2022 heeft de CO2-audit over 2021...