Nieuw gezicht: Joyce Lokate

Sinds april hebben we ons Cyber Advies-team versterkt met een nieuwe adviseur. Joyce Lokate heeft na haar opleiding Tuin- en Landschapsinrichting in Velp gewerkt als landschapsontwerper en adviseur bij diverse ontwerpbureaus en de overheid. Binnen Cyber gaat Joyce haar kennis van de groene leefomgeving inzetten, en waarborgt ze de ruimtelijke kwaliteit en beleving in projecten en processen.

Binnen de verschillende rollen als landschapsontwerper en adviseur, werk, denk en adviseer ik met passie voor natuur en landschap, bomen en planten, en de buitenruimte en haar gebruikers. Ik ben geboren en opgegroeid in het Sallandse Olst. Hier was ik veel te vinden aan de IJssel, op de boerderij van familie, of op het handbalveld.

Door mijn nieuwsgierigheid naar andere landschappen en culturen, besloot ik te gaan reizen. Na een aantal bijzondere jaren van reizen en werken, woon ik nu met veel plezier in Haarlem. In mijn vrije tijd ontwerp ik tuinen, bezoek ik een museum of ben ik druk met mijn kamerplanten. Wandelend of fietsend ontdek ik mijn omgeving. Daarnaast reis ik nog steeds graag naar bijzondere plekken.

Nieuwsartikelen

Feest in de leefomgeving!

Feest in de leefomgeving!

Cyber Advies bestaat dertig jaar. Hoogtepunt van dit jubileum is het congres ‘Feest in de leefomgeving’, met als thema ‘Meerwaarde in de leefomgeving creëren, hoe doe je dat?’ Wij nodigen jou uit om je te laten inspireren door bevlogen sprekers, praktijkvoorbeelden,...

Cyber stelt Kwaliteitsplan Wegen op

Cyber stelt Kwaliteitsplan Wegen op

De gemeente Tytsjerksteradiel wil graag een visie ontwikkelen op de kwaliteit van de gemeentelijke verhardingen. Daarom stelt de Friese gemeente, in samenwerking met Cyber Advies, een Kwaliteitsplan Wegen op. Naast een doorrekening op de benodigde middelen voor de...

Nieuwsberichten

Feest in de leefomgeving!

Feest in de leefomgeving!

Cyber Advies bestaat dertig jaar. Hoogtepunt van dit jubileum is het congres ‘Feest in de leefomgeving’, met als thema ‘Meerwaarde in de...

Lees meer

Hou mij op de hoogte van het laatste nieuws