Cyber_dit_doen_wij

Wij zijn adviseurs voor de leefomgeving en organisatie

Ons team bestaat uit professionals met veel praktijkervaring in verschillende disciplines. We zijn snel en effectief inzetbaar. We gebruiken praktische tools en innovatieve instrumenten in ons werk. De combinatie van specifieke deskundigheid en ruime ervaring maakt Cyber Advies tot de ideale partner. We nodigen u uit om de samenwerking aan te gaan.

Organisatieadvies 

Analyseren van binnen- en buitenruimtes – Cyber Advies maakt bedrijfsplannen voor professionals in de buitenruimte. De medewerkers in de organisatie staan hierbij centraal.

Beleid en beheer van de leefomgeving

Sommige disciplines van de openbare ruimte vragen om specifiek beleid, vanwege de bijzondere functie of de extra grote waarde voor de gemeente. De adviseurs van Cyber zijn vakinhoudelijk sterk en ervaren. Inwonersparticipatie is altijd een belangrijk onderdeel in ons advies.

Kosten- en capaciteitsberekening

Wij helpen u met het matchen van beleid met budget. Hoe kunnen de beschikbare middelen het beste worden ingezet? We maken financiële gevolgen van kwaliteitskeuzes zichtbaar. 

Waardenmodel Leefomgeving

Waar we wonen en leven wordt steeds belangrijker. De ruimte doet ertoe en de waarde hiervan maken wij zichtbaar en meetbaar. Zodat de leefomgeving aansluit bij de behoefte van de gebruiker.

Waardemodel

Projecten