Vrolijke zomergroet

We hebben een boeiend half jaar achter de rug. Met een overname, een congres en feest ter ere van ons 30-jarig jubileum, nieuwe medewerkers en veel afwisselende en interessante projecten, kijken we met trots en blijdschap terug op de eerste helft van 2024.

Op 1 januari namen Martijn Buitenhuis en Marcel Aarnink definitief het stokje over van Sjaak van der Vlies en Frans Bouwman, en zijn we samen met ons team het jaar goed begonnen. Daarnaast kijken we trots terug op ons congres op 25 april in de Zwarte Silo in Deventer, waar we samen met 150 relaties ons 30-jarig bestaan vierden. Een inhoudelijk en interessant programma met boeiende sprekers en als afsluiting een leuk feest op een prachtige locatie.

In februari verwelkomden we Evi-Mara en in april Imke Krijnsen als nieuwe collega’s, die allebei al heel snel hun draai hebben gevonden. We zijn blij met hen!

Enthousiaste reacties
Ook over de werkzaamheden in het eerste half jaar zijn we heel tevreden. We werken aan veel verschillende projecten, waarin we vanuit beleid, organisatie of middelen ‘binnenkomen’ en de verbinding kunnen maken tussen alle drie gebieden.

Daarnaast ontvangen we veel enthousiaste reacties op ons ‘Waardenmodel Leefomgeving’. Ook maken we in de samenwerking met Nieuwland volop stappen met de doorontwikkeling van ons rekenmodel Impact online.

In vervolg op ons congres hebben we op 10 oktober aanstaande de eerste van twee roadshows gepland. Gastgemeente is Borger-Odoorn. We gaan dan graag samen met u dieper in op de toepassing van het ‘Waardenmodel Leefomgeving’ en Impact online. Houd de uitnodiging hiervoor in de gaten!

Ontwikkeling
Vanwege de groei en gelet op onze ambities, maken we met onze eigen organisatie ook een ontwikkeling door. Met meer structuur, een duidelijke rol- en taakverdeling en meer aandacht voor persoonlijke groei en kennisontwikkeling van ons team, waarmee we ons credo ‘hoofd in de wolken, voeten in de klei’ nog meer kracht bijzetten.

We hebben de nieuwe structuur onlangs samen met ons team gepresenteerd tijdens een interactieve en sportieve ‘teamontwikkeldag’ op recreatiegebied Bussloo. Samen werken we dit verder uit. En binnenkort hopen we weer twee nieuwe collega’s te mogen begroeten.

Kortom, we zaten en zitten niet stil. Ook in de zomerperiode blijven we volop actief. Wel nemen we even de tijd om terug te schakelen. Zo luiden we met het hele team de zomer in onder het genot van een heerlijke barbecue in het prachtige Beekbergen.

Namens de directie en al onze medewerkers, een hele fijne vakantie gewenst!

Nieuwsberichten

Hou mij op de hoogte van het laatste nieuws