Nieuw gezicht: Esther Wormgoor

Het team van Cyber Advies is sinds 21 augustus uitgebreid met een nieuwe medewerker: Esther Wormgoor. Zij heeft verschillende opdrachten uitgevoerd bij gemeenten, woningcorporaties, aannemers en zorginstellingen. Ook heeft ze veel samengewerkt met inwoners.

 

Nieuwsgierigheid en interesse in (de omgang met) de buitenruimte zijn voor Esther altijd belangrijke drijfveren geweest. Ze heeft verschillende opdrachten uitgevoerd bij gemeenten, woningcorporaties, aannemers en zorginstellingen, met als doel om de samenwerking met de gebruikers van de leefomgeving te verbeteren.

Zo was Esther vaak de schakel tussen inwoners, partners in de samenleving, de ambtelijke organisatie, het bestuur en de politiek. Bij de gemeente Buren was ze als kernregisseur bijvoorbeeld de verbinder en het aanspreekpunt van de projecten en initiatieven in de openbare ruimte.


Duurzame leefomgeving
Esther komt oorspronkelijk uit Diepenheim. “Dit is een mooi plekje in Twente, waar ik ben opgegroeid en mijn liefde voor de natuur en het buitenleven is ontstaan. Toch was ik nieuwsgierig hoe het ergens anders zou zijn. En dan met name in de stad. Daarom ben ik voor studie en werk al vroeg naar Utrecht verhuisd. Daarna heb ik in Nijmegen gewoond en nu woon ik net twee jaar in Lent.”

Ze vindt het erg interessant om te zien hoe mensen op deze verschillende plekken hun leefomgeving ervaren. “Dat blijft mij fascineren. Het is ook een belangrijk onderdeel bij Cyber: hoe kun je samen een duurzame leefomgeving creëren?”

 

Verbinder
Daarnaast heeft Esther ook ervaring in het onderwijs; als coach, persoonlijk begeleider en groepsleider. Bovendien heeft ze met leerlingen in het speciaal onderwijs gewerkt. Het inspireert haar vooral hoe verschillend iedereen is en hoe je ook daar de verbinding kunt maken. “Een groep samen laten werken en als verbinder opereren is wel aan mij toevertrouwd. Ik ga uit van de mensen en hun kwaliteiten en wensen. Dit gebruik ik ook in mijn werk als adviseur: goed luisteren, ideeën samenbrengen en daarna samen de richting bepalen.”

 

Nieuwsberichten

Feest in de leefomgeving!

Feest in de leefomgeving!

Cyber Advies bestaat dertig jaar. Hoogtepunt van dit jubileum is het congres ‘Feest in de leefomgeving’, met als thema ‘Meerwaarde in de...

Lees meer

Hou mij op de hoogte van het laatste nieuws