Kerstgroet van de directie

2023, een jaar vol ontwikkelingen! Ons ‘Waardenmodel Leefomgeving’ wordt inmiddels in diverse gemeenten toegepast. Ook hebben we onze vernieuwende en praktische kijk op beheer op diverse plekken in het land mogen uitdragen. Met de nieuwe collega’s Martijn, Tom, Rianne, Esther en Anne hebben we het adviesteam flink uitgebreid, en het team een kwaliteitsimpuls gegeven. Bovendien onderscheiden we ons nog meer op het terrein van beleid, organisatie en bedrijfsvoering. Cyber Advies heeft zich het afgelopen jaar kortom gemanifesteerd als een toonaangevend bedrijf dat met bevlogen collega’s diverse innovatieve projecten oppakt. En daar zijn we erg trots op!

2024 wordt voor ons een heel bijzonder jaar. Cyber bestaat dan namelijk dertig jaar! We gaan dit uitgebreid vieren, samen met u en ons team. En tegelijkertijd staan we erbij stil dat de nieuwe directeur-eigenaren, Marcel Aarnink en Martijn Buitenhuis, het stokje overnemen van Sjaak van der Vlies en Frans Bouwman. Houd u onze nieuwsberichten en social media in de gaten!

Mooie projecten

Ook in 2024 blijven we voorop lopen en verder doorgroeien, en hopen we samen met u de ingezette ontwikkeling naar waardengestuurd beheer succesvol te realiseren in mooie projecten!

Op de drempel van het nieuwe jaar 2024 danken wij u hartelijk voor het in ons gestelde vertrouwen, de mooie resultaten en het prettige, persoonlijke contact.
Wij wensen u samen met uw dierbaren sfeervolle kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar, waarin wij hopen u nog vaak van dienst te mogen zijn.

Namens de directie en medewerkers van Cyber Advies,

Marcel Aarnink
Directeur Cyber Advies

Nieuwsberichten

Feest in de leefomgeving!

Feest in de leefomgeving!

Cyber Advies bestaat dertig jaar. Hoogtepunt van dit jubileum is het congres ‘Feest in de leefomgeving’, met als thema ‘Meerwaarde in de...

Lees meer

Hou mij op de hoogte van het laatste nieuws