Cyber lanceert drie nieuwe websites

Blij en ook best een tikkeltje trots presenteren wij u onze drie nieuwe websites. Eén voor elke hoofdactiviteit van de Cyber Groep: Cyber Advies, iFocus en Cens-or. Eén familie, drie bedrijven; allemaal om u optimaal te faciliteren in het beheer en onderhoud van de leefomgeving.

U heeft het vast al wel gemerkt. Cyber is volop in beweging en alle merken van de Cyber Groep zijn inmiddels zelfstandige ondernemingen geworden. Daarmee heeft ieder bedrijf van de Cyber Groep ook een eigen website gekregen.

Dezelfde stijl en uitstraling

Onze oude website (Cyber-adviseurs.nl) was verouderd en vooral gericht op ons adviesbureau. Daarom wilden we moderne en professionele websites waarop de informatie makkelijk te vinden is voor onze klanten. Ook de missie van de Cyber Groep, een prettige leefomgeving creëren en behouden, moet duidelijk naar voren komen op de websites.

Om onze activiteiten op een nieuwe manier te tonen en dichter bij de gebruiker te staan, hebben wij drie nauw verwante websites gelanceerd met dezelfde stijl en uitstraling. Het oorspronkelijke beeldmerk van Cyber is en blijft hierbij het verbindende element.

Benieuwd hoe onze websites eruit zien? Kijk snel op:
cyber-adviseurs.nl
ifocus.nl
cens-or.nl

Nieuwsartikelen

Cyber met vlag en wimpel geslaagd voor CO2-audit

Cyber met vlag en wimpel geslaagd voor CO2-audit

Als Cyber Groep zijn we ons bewust van het nut en de noodzaak van duurzaam ondernemen. Het verlagen van de CO2-emissie is daar een onderdeel van. Sinds april 2020 zijn wij in het bezit van het CO2-bewust Certificaat. Woensdag 13 april 2022 heeft de CO2-audit over 2021...