De mensen / Anne van Santen

Anne van Santen

Anneloes Voorberg

Visie

De openbare ruimte is vandaag de dag een echte leefomgeving: een belangrijk deel van ieders leven speelt zich hier af. Al die functies samenbrengen vraagt om een integrale visie. Daarvoor breng je mensen samen, maar ook veel gegevens en databronnen. Bij Cyber Advies kan ik deze twee velden combineren: mensgericht werken, vanuit datagestuurde besluitvorming.

Persoonlijk profiel

Mijn passie is de optimale inzet van data in alledaagse vraagstukken, niet als doel, maar als middel. Met alle uitdagingen in de openbare ruimte is het nu extra belangrijk om gegevens slim te combineren en daarover het gesprek aan te gaan. Dat opent deuren en biedt kansen.

Na mijn studie Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit, ben ik in diverse banen met data en maatschappelijke vraagstukken aan de slag gegaan. Van de landelijke spreiding van vrijwilligers, tot een kostenbenchmark voor scholen. En van monitoring zwerfafval tot het modelleren van de kunststof recycling keten. Altijd een combinatie van data met strategie.

Als Adviseur bij Cyber Advies ben ik (mede)verantwoordelijk voor het door ontwikkelen van onze beheertool Impact Online. Daarnaast knutsel ik graag aan begrotingen; ben ik vanuit mijn strategische ervaring een sparringpartner in bredere organisatie transities; en breng ik een boel vakkennis mee op grondstoffen gebied.

 

Kennisgebieden

  • Afval, grondstoffen en recycling
  • Beheer en begroting openbare ruimte
  • Data analytics, dashboarding en governance
  • Organisatie en team strategie

Projecten

  • Organisatieadvies
  • Kosten en uren calculaties
  • Onderzoek en Projectmanagement