Organisatie fysieke leefomgeving

Cyber helpt haar klanten bij het verbeteren en efficiënt beheren van de fysieke leefomgeving. Word jij enthousiast van het idee dat je mag werken aan een gezonde en prettige leefomgeving? Heb je ervaring op het gebied van organisatievraagstukken, en ben je ondernemend, creatief en gedreven? Dan ben jij misschien wel de adviseur organisatie die wij zoeken!

Wie zijn wij?

Cyber Adviseurs combineert advisering over de leefomgeving met organisatieontwikkeling. Daarin zijn wij uniek in Nederland. We maken niet alleen mooie plannen voor het beheer van de leefomgeving, maar we organiseren ook de diensten, afdelingen en teams die ervoor zorgen dat het mooi blijft.

Concreet betekent dit dat wij opdrachtgevers (veelal gemeenten) adviseren over onder andere organisatievraagstukken, duurzaamheid, afval/grondstoffen, IBOR-beleids- en beheerplannen, financiële middelen en kwaliteitsvraagstukken. Dat doen we door beleids- en beheerplannen te maken, maar bijvoorbeeld ook door middel van capaciteitsberekeningen, contract- en procesmanagement en het maken van kwaliteitsafspraken.

Kort samengevat helpen wij gemeenten en haar beheerorganisaties bij het verbeteren en efficiënt beheren van de fysieke leefomgeving, zodat deze mooier en aantrekkelijker wordt voor haar inwoners.

Wie zoeken wij?

De fysieke leefomgeving is enorm in ontwikkeling en wint aan belang bij zowel overheid als inwoners. Zeker in coronatijd zijn we de openbare ruimte steeds meer gaan waarderen. Bovendien ziet de overheid dat de buitenruimte steeds meer bijdraagt aan grote, maatschappelijke opgaven. Daarmee draag je als adviseur dus een belangrijk steentje bij en wordt jouw rol steeds zichtbaarder. Beheer doet ertoe!

Wij zoeken een ondernemende en ervaren adviseur, die zich bezig gaat houden met organisatievraagstukken. Hij of zij heeft verstand van beleid, beheer en processen en kan goed met mensen overweg. Mensen staan immers centraal bij alle adviezen die wij geven als het om de leefomgeving gaat.

Wat vinden wij belangrijk?

Kennis en ervaring zijn van grote waarde binnen Cyber. Op die manier kunnen we onze klanten goed van dienst zijn en daarmee bijdragen aan een prettige en gezonde leefomgeving. Daarom is het een pluspunt als je voldoet aan onderstaande eisen.

  • Je hebt minimaal een hbo-diploma gericht op bedrijfskunde en/of de openbare ruimte.
  • Je hebt de nodige relevante praktijkervaring en affiniteit met verandertrajecten in het werkveld organisatie.
  • Je hebt kennis van gemeenten en/of werkervaring bij een gemeente , in dienst of gedetacheerd.
  • Je werkt graag aan organisatievraagstukken, gekoppeld aan het vormgeven en begeleiden van reorganisatie of overname.
  • Je hebt ervaring met het ontwerpen van strategische samenwerkingsverbanden tussen afdelingen of organisaties.
  • Je bent ondernemend, wil kwaliteit leveren en draagt graag bij aan een positieve werksfeer, innovatie van producten en teamwerk.
  • Je hebt in je carrière een klantenkring opgebouwd die je met plezier onderhoudt.


Wat bieden wij?

Ons bureau bestaat uit gedreven professionals met een passie voor de buitenruimte. Onze bedrijfscultuur is open, met veel ruimte voor eigen initiatief. De werksfeer is ‘informeel zakelijk’. Werken bij Cyber betekent uitdaging, afwisseling en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. En dat alles in een jong en enthousiast team. Daar wil jij toch ook bij horen?

Interesse?

Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met


Marcel Aarnink:
06 27 21 93 35 of via marcel.aarnink@cyber-adviseurs.nl.