Nieuw gezicht: Tom Penning de Vries

Sinds 3 april is Tom Penning de Vries als adviseur toegevoegd aan het team van Cyber Advies. Hij heeft net de studie ‘management van de leefomgeving’ afgerond aan Van Hall Larenstein in Velp en daarbinnen veel verschillende projecten uitgevoerd. Hij zit dan ook vol ideeën over het beheer van de leefomgeving.

“Sinds 3 april mag ik mij een Cyberiaan noemen. De afgelopen weken heb ik ervaren dat Cyber een leuk en hecht team heeft, met hopelijk interessante opdrachten. Ik heb in ieder geval veel ideeën over onder andere de plek van groen in het beheer, hoe beheer duurzamer kan en hoe je bewoners kunt betrekken bij het beheer. Ik sta dan ook te poppelen om mijn steentje bij te kunnen dragen.”

Biertje in de kantine

“Mijn wieg staat in het mooie Nijmegen, waar ik 28 jaar geleden ben geboren en nog altijd met veel plezier woon. In deze regio ben ik actief bij de jongerenafdeling van de Regionale Energiestrategie (RES), waar ik me vooral bezighoudt met het betrekken van jongeren in de energietransitie.”

“Daarnaast ben ik veel op de voetbalvelden van Union te vinden en fluit ik af en toe wedstrijden op de club. En wat is er nu fijner dan de zondag af te sluiten met een biertje in de kantine? Bovendien vind ik het prettig om te hardlopen of te fietsen, houd ik van reizen en als het even kan duik of ski ik graag. Ook eet ik graag met vrienden en familie of bezoek ik een festival.”

Nieuwsberichten

Vrolijke zomergroet

Vrolijke zomergroet

We hebben een boeiend half jaar achter de rug. Met een overname, een congres en feest ter ere van ons 30-jarig jubileum, nieuwe medewerkers en veel...

Lees meer

Hou mij op de hoogte van het laatste nieuws