Nieuw gezicht: Rianne Schoneville

Sinds 14 augustus is Rianne Schoneville het Cyber Advies-team komen versterken. Zij heeft in februari 2023 haar bachelor Bedrijfskunde in Dronten afgerond en kijkt met een frisse blik naar de organisatie en haar omgeving.

Vanuit haar opleiding heeft Rianne geleerd om organisatievraagstukken te analyseren en op te lossen. Hierbij werd ook naar de financiële kengetallen, procesverbetering en kwaliteit gekeken. Daarnaast stonden innoveren, duurzaamheid en circulariteit hoog in het vaandel tijdens deze studie. Aspecten die ook weer terugkomen in het ‘Waardenmodel Leefomgeving’ en bij Impact online.

Liefde voor natuur en dieren

Rianne is opgegroeid in het buitengebied in Gelderland, op de Veluwe. “Hierdoor ben ik een echt buitenmens geworden met liefde voor natuur en dieren. Ik mountainbike en wandel graag op Kroondomein het Loo, een paar minuten vanaf mijn huis. In het weekend ga ik graag het Veluwemeer op met de boot of om te windsurfen. Bij Cyber Advies leer ik nu de hedendaagse beheerwereld achter deze landstreken en recreatieterreinen kennen.”

Daarnaast speelt Rianne korfbal. “Korfbal is een sociale sport met een tactisch karakter. Sociaal en tactisch typeren mij dan ook. Ik vind zowel mensgerichte als cijfermatige, bedrijfskundige vraagstukken interessant. Zo help ik gemeentelijke binnen- en buitendiensten graag bij capaciteits- en budgetdoorrekeningen.”

 

Nieuwsberichten

Vrolijke zomergroet

Vrolijke zomergroet

We hebben een boeiend half jaar achter de rug. Met een overname, een congres en feest ter ere van ons 30-jarig jubileum, nieuwe medewerkers en veel...

Lees meer

Hou mij op de hoogte van het laatste nieuws