Cyber Advies organiseert samen met Koninklijke Vereniging Stadswerk Nederland bijeenkomst ‘Sturen op Waardenmodel Leefomgeving’

Cyber Advies organiseert samen met Koninklijke Vereniging Stadswerk Nederland op woensdag 13 september van 13:00 – 17:00 uur in Raalte de bijeenkomst ‘Sturen op Waarden Leefomgeving’.

Er is de laatste tijd sprake van een herwaardering van de openbare ruimte. Door de coronacrisis, maar ook door belangrijke ontwikkelingen op het gebied van klimaat, duurzaamheid en energie. Mensen maken steeds meer gebruik van de buitenruimte en beseffen dat deze ruimte van grote waarde is. Het sturen op waarden neemt daarmee in belang toe. Concreet betekent dit dat gemeenten op zoek moeten naar de waarden die voor inwoners belangrijk zijn om de buitenruimte aan te laten sluiten bij de behoeften die er leven. Om deze waarden zichtbaar en meetbaar te maken, heeft Cyber een nieuw waardenmodel ontwikkeld. Met dit model wordt de kwaliteit van de leefomgeving eenvoudig meetbaar. Maar het model helpt ook bij het samen bepalen en vastleggen van de ambities. We gaan dit op 13 september in een oudere woonwijk van Raalte toepassen en de uitkomsten & ervaringen met elkaar delen!

Martin Damveld, gemeente Hof van Twente, Hennie Rodijk, gemeente Raalte, Marcel Aarnink en Anneloes Voorberg van Cyber Advies nemen u graag mee in dit onderwerp.

Voor het volledige programma klik dan hier: https://lnkd.in/ePUK-TfX

Voor aanmelden klik hier: https://lnkd.in/e6YQPdRu

Nieuwsberichten

Vrolijke zomergroet

Vrolijke zomergroet

We hebben een boeiend half jaar achter de rug. Met een overname, een congres en feest ter ere van ons 30-jarig jubileum, nieuwe medewerkers en veel...

Lees meer

Hou mij op de hoogte van het laatste nieuws