Beleid fysieke leefomgeving

Cyber helpt haar klanten bij het verbeteren en efficiënt beheren van de fysieke leefomgeving. Word jij enthousiast van het idee dat je mag werken aan een gezonde en prettige leefomgeving? Heb je ervaring op het gebied van beleid en beheer, en ben je ondernemend, creatief en gedreven? Dan ben jij misschien wel de adviseur beleid die wij zoeken!

Wie zijn wij?

Cyber Adviseurs combineert advisering over de leefomgeving met organisatieontwikkeling. Daarin zijn wij uniek in Nederland. We maken niet alleen mooie plannen voor het beheer van de leefomgeving, maar we organiseren ook de diensten, afdelingen en teams die ervoor zorgen dat het mooi blijft.

Concreet betekent dit dat wij opdrachtgevers (veelal gemeenten) adviseren over de maatschappelijke waarden van de leefomgeving. Denk hierbij onder andere aan biodiversiteit, duurzaamheid, afval & circulaire economie, en sociale cohesie. Dat doen we door beleids- en beheerplannen te maken, maar bijvoorbeeld ook door middel van capaciteitsberekeningen, contract- en procesmanagement en het maken van kwaliteitsafspraken.

Kort samengevat helpen wij gemeenten en haar beheerorganisaties bij het verbeteren en efficiënt beheren van de fysieke leefomgeving, zodat deze mooier en aantrekkelijker wordt voor haar inwoners.

Wie zoeken wij?

De fysieke leefomgeving is enorm in ontwikkeling en wint aan belang bij zowel overheid als inwoners. Zeker in coronatijd zijn we de openbare ruimte steeds meer gaan waarderen. Bovendien ziet de overheid dat de buitenruimte steeds meer bijdraagt aan grote, maatschappelijke opgaven. Daarmee draag je als adviseur dus een belangrijk steentje bij en wordt jouw rol steeds zichtbaarder. Beheer doet ertoe!

Wij zoeken een adviseur/projectleider met ervaring op het gebied van beleid en beheer van de leefomgeving. De juiste kandidaat kan na een inwerkperiode zelfstandig gemeenten adviseren en succesvol projecten begeleiden en afronden. Hij of zij heeft een heldere kijk en een goed analytisch vermogen om problemen te signaleren en daarvoor oplossingen te vinden. Beleid, organisatieadvies en bedrijfsvoering komen in al onze adviezen terug.

Wat vinden wij belangrijk?

Kennis en ervaring zijn van grote waarde binnen Cyber. Op die manier kunnen we onze klanten goed van dienst zijn en daarmee bijdragen aan een prettige en gezonde leefomgeving. Daarom is het een pluspunt als je voldoet aan onderstaande eisen.

 • Je hebt minimaal een hbo-diploma gericht op de openbare ruimte.
 • Je hebt de nodige ervaring in het werkveld Integraal Beheer Openbare Ruimte.
 • Je hebt kennis van gemeenten en/of werkervaring bij een gemeente, in dienst of gedetacheerd.
 • Je bent een ervaren, zelfstandig werkende adviseur en projectleider.
 • Je vindt het een leuke uitdaging om talentvolle adviseurs te helpen en te coachen bij hun ontwikkeling.
 • Je werkt graag aan procesmatige vraagstukken, die een beroep doen op je creativiteit, nieuwsgierigheid en doortastendheid.
 • Je bent ondernemend, wil kwaliteit leveren en draagt graag bij aan een positieve werksfeer, innovatie van producten en teamwerk.
 • Je hebt in je carrière een klantenkring opgebouwd die je met plezier onderhoudt.

 • Wat bieden wij?

  Ons bureau bestaat uit gedreven professionals met een passie voor de buitenruimte. Onze bedrijfscultuur is open, met veel ruimte voor eigen initiatief. De werksfeer is ‘informeel zakelijk’. Werken bij Cyber betekent uitdaging, afwisseling en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. En dat alles in een jong en enthousiast team. Daar wil jij toch ook bij horen?

  Interesse?

  oor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met

  Marcel Aarnink:
  06 27 21 93 35 of via marcel.aarnink@cyber-adviseurs.nl.