Adviseur bedrijfsvoering fysieke leefomgeving

Is voor jou de leefomgeving goud waard? Neem contact op!

Cyber adviseert en ondersteunt haar klanten bij het verbeteren en efficiënt beheren van de fysieke leefomgeving. Word jij enthousiast van het idee dat je mag werken aan een gezonde en prettige leefomgeving die betaalbaar is? Heb je ervaring op het gebied van beheer, ben je pro-actief en vind je vraagstukken over kosten en opbrengsten interessant? Dan ben jij misschien wel de adviseur beheer die wij zoeken!

Wie zijn wij?

Cyber Adviseurs combineert advisering over beleid van de leefomgeving met organisatieontwikkeling en bedrijfsvoeringvraagstukken. Daarin zijn wij uniek in Nederland. We maken niet alleen mooie plannen voor het beheer van de leefomgeving, maar we organiseren ook de diensten, afdelingen en teams die ervoor zorgen dat het mooi blijft.

Dat doen we onder andere door beleids- en beheerplannen te maken, maar bijvoorbeeld ook door middel van teamontwikkeltrajecten, organisatie advies, capaciteitsberekeningen en calculaties voor het beheer en onderhoud.

Kort samengevat adviseren en begeleiden wij gemeenten en haar beheerorganisaties bij het verbeteren en efficiënt beheren van de fysieke leefomgeving, zodat deze mooier en aantrekkelijker wordt voor haar inwoners.

Wie zoeken wij?

De fysieke leefomgeving is enorm in ontwikkeling, positieve waardering en beleving van de leefomgeving wordt van steeds groter belang bij inwoners en bestuurders. Zeker door de coronatijd wordt de openbare ruimte steeds meer gewaardeerd.
Beheer doet ertoe!

Wij zoeken een adviseur met kennis op het gebied van beheer van de leefomgeving, zowel beleidsmatig als cijfermatig. Onze nieuwe collega vindt het leuk om berekeningen uit te voeren en gezamenlijk met adviseurs projecten bij diverse gemeentes uit te voeren. Denk aan het opstellen van een beheerplan, met daarbij een berekening van het benodigde budget of aan het ondersteunen van een projectleider, waarbij er veel vrijheid in aanpak is. Ook vind je het leuk om mee te denken/doen in de ontwikkeling van onze (reken)tool Impact online©.

Wat vinden wij belangrijk?

Kennis en ervaring zijn van grote waarde binnen Cyber. Op die manier kunnen we onze klanten goed van dienst zijn en daarmee bijdragen aan een prettige en
gezonde leefomgeving. Daarom is het een pluspunt als je voldoet aan onderstaande eisen.

  • Je hebt minimaal een hbo-diploma gericht op de openbare ruimte.
  • Je vindt het leuk om met cijfers te werken.
  • Je werkt graag samen met anderen aan een project, waarin je zelf een pro-actieve rol aanneemt.
  • Je bent ondernemend, wil kwaliteit leveren en draagt graag bij aan een positieve werksfeer, innovatie van producten en teamwerk.


Wat bieden wij?

Ons bedrijf bestaat uit gedreven professionals met een passie voor een gezonde en 2.0 leefomgeving. Onze bedrijfscultuur is open, met veel ruimte voor eigen initiatief. De werksfeer is ‘informeel zakelijk’. Werken bij Cyber betekent uitdaging, afwisseling en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. En dat alles in een jong en enthousiast team. Daar wil jij toch ook bij horen!

Interesse?

Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met


Marcel Aarnink:
06 27 21 93 35 of via marcel.aarnink@cyber-adviseurs.nl.