Nieuw gezicht: Jackie Plug

Sinds augustus is het iFocus-team versterkt met een nieuwe adviseur: Jackie Plug. Na haar opleiding Sportkunde in Den Haag was ze op zoek naar een baan waar ze zichzelf kan ontplooien, en waar ze kan uitgroeien tot een professional binnen het vak. Bij iFocus gaat Jackie haar kennis uitbreiden. Ze stelt zich graag aan u voor.

 

“Binnen iFocus ben ik de directe collega van Hessel Jan Randeraad en ben ik verantwoordelijk voor de interne kwaliteitsborging. Daarnaast help ik bij het maken van planningen en rapportages, en denk ik mee over de ontwikkeling en toekomst van iFocus. Ook help ik bij de organisatie en de uitvoering van onze praktijktrainingen voor woningcorporaties en gemeenten in Nederland. Een leuk takenpakket zo bij elkaar. De combinatie tussen binnen- en buitenwerk beschouw ik als iets unieks.”

 Dressuurwedstrijden

“Daarnaast hou ik mij intensief bezig met paarden. Wij zijn thuis in het bezit van twee paarden waar ik veel van mijn vrije tijd mee bezig ben. Met mijn paard Angelo heb ik jaren dressuurwedstrijden gereden. Maar nu hij wat ouder is, doen we het lekker rustig aan. Voor mij echt een plekje waar ik kan ontspannen!”

Nieuwsartikelen

Afronding stage biodiversiteit door Simon de Vries

Afronding stage biodiversiteit door Simon de Vries

Bij Cyber Advies heb ik de kans gekregen om te leren over de wereld van advies en alles wat hierbij komt kijken. Omdat mijn opdracht enig raakvlak moest hebben met mijn opleiding, bos- en natuurbeheer, ben ik voornamelijk met de groene kant van advies bezig geweest....

Waardenmodel bewijst z’n dienst in Zaanstad

Waardenmodel bewijst z’n dienst in Zaanstad

Zaanstad is één van de eerste gemeenten waar Cyber haar ‘Waardenmodel Leefomgeving’ in de praktijk heeft toegepast. Zo werd de afgelopen maanden getoetst of de ambities van de gemeente na renovatie van een achterstandswijk zijn behaald. “Het model legt meer bloot dan...

Successen van Cens-or

Successen van Cens-or

Afgelopen maand heeft Cens-or meerdere successen geboekt. Zo hebben we twee plaatsingen gerealiseerd op deze krappe arbeidsmarkt. Dit levert tevreden opdrachtgevers en enthousiaste professionals op.      Cens-or heeft de gemeente Brummen voorzien van...