Nieuw gezicht: Imke Krijnsen

Sinds 2 april is het team van Cyber Advies uitgebreid met een nieuwe medewerker: Imke Krijnsen. Imke heeft 2,5 jaar bij de gemeente Almere gewerkt, waar ze betrokken was bij het beheer en onderhoud van de openbare ruimte. Ze staat te popelen om haar ervaring bij Cyber Advies in te zetten en verder te ontwikkelen.

Imke is de afgelopen maanden vol energie begonnen bij Cyber Advies en geniet van alles wat ze leert en de mensen die ze ontmoet. “Het is duidelijk dat iedereen hier met plezier en toewijding werkt.”

Met haar achtergrond in de sociologie verbindt ze actuele sociale vraagstukken met de fysieke leefomgeving. “Ik geloof dat we de openbare ruimte alleen kunnen begrijpen als we aandacht hebben voor de mensen die er gebruik van maken en de hedendaagse thema’s die spelen. Het is voor mij een uitdaging om al deze aspecten samen te brengen in mijn werk.”

Anders denken
Imke geeft aan dat de openbare ruimte door grote maatschappelijke uitdagingen de komende jaren steeds meer onder druk komt te staan. “Daarom is het belangrijk om anders te denken over hoe we deze ruimte gebruiken. De openbare ruimte bepaalt namelijk hoe goed een stad, dorp of gebied functioneert, zowel sociaal als economisch.”

Om ervoor te zorgen dat de openbare ruimte haar rol blijft vervullen, moeten we deze volgens Imke goed inrichten en van hoge kwaliteit maken. “Dit betekent dat water, groen, straten en pleinen moeten voldoen aan de behoeften van mensen, zowel nu als in de toekomst. De ruimte moet er niet alleen aantrekkelijk uitzien, maar ook schoon, gezond, veilig en toekomstbestendig zijn. We streven naar een leefomgeving die mensen stimuleert om elkaar te ontmoeten, te spelen, te sporten en deel te nemen aan economische activiteiten.”

Imke kijkt ernaar uit om samen met jou te werken aan projecten. “Laten we elkaar ontmoeten!”

 

 

Nieuwsberichten

Vrolijke zomergroet

Vrolijke zomergroet

We hebben een boeiend half jaar achter de rug. Met een overname, een congres en feest ter ere van ons 30-jarig jubileum, nieuwe medewerkers en veel...

Lees meer

Hou mij op de hoogte van het laatste nieuws