Nieuw gezicht: Evi-Mara van Beekhuizen

Een warm welkom aan onze nieuwe collega Evi-Mara van Beekhuizen. Evi-Mara is in februari gestart als adviseur leefomgeving bij Cyber Advies en heeft in de loop van de jaren veel kennis opgedaan op het gebied van circulariteit en afval/grondstoffen.

Tijdens haar studie Urban Environmental Management aan de Wageningen University & Research is Evi-Mara een eigen bedrijf gestart: Ephora Solutions. “Hier hebben we een kledingstof gemaakt van de afvalstroom van jute zakken. Ook hebben we adviesprojecten gedaan met betrekking tot afval en grondstoffen.” Daarnaast heeft ze als projectleider gewerkt in het innovatieteam van de Stichting Afvalfonds Verpakkingen. Een organisatie die namens de verpakkende bedrijven de inzameling en recycling van huishoudelijk verpakkingsafval financiert.

Evi-Mara laat weten dat haar eerste weken bij Cyber Advies voelen als een warm bad. “Ik heb dan ook veel zin om mijn kennis en ervaring in te zetten om de leefomgeving mooier te maken en tegelijkertijd bij te dragen aan een circulaire en duurzame samenleving.”

Nieuwsberichten

Hou mij op de hoogte van het laatste nieuws

    Geef je hier op
    25 april
    13:30 - 16:30