Nieuw gezicht Cyber Advies: Ben Blokhuis

Vanaf 1 juni is Ben Blokhuis het Cyber Advies-team komen versterken. De ervaring die hij de afgelopen tien jaar heeft opgedaan – als manager Beheer Openbare Ruimte bij Twente Milieu NV en als wethouder van de gemeente Dinkelland – wil hij nu graag inzetten als adviseur bij Cyber.

Zijn focus ligt daarbij op het integraal benaderen van vraagstukken. Daarbij richt hij zich met name op oplossingen voor beheervraagstukken op organisatorisch en bestuurlijk vlak. Denk hierbij aan het verbeteren van de samenwerking tussen binnen- en buitendiensten en tussen gemeenten en uitvoeringsorganisaties.

Ben is een trotse Twentenaar. “Ik woon ook nog steeds met mijn gezin op dezelfde plaats als waar ik geboren ben: net buiten de bebouwde kom van het mooie dorp Deurningen. Binnen het dorp ben ik in mijn vrije tijd betrokken bij een aantal verenigingen. Ook vind je mij bij bijna elke thuiswedstrijd van FC Twente in het stadion.”

Daarnaast wandelt Ben regelmatig. “Zowel in het mooie Twente, als overal waar mijn vrouw Babet en ik naartoe reizen. Wandelend kun je ontspannen, genieten en ontdek je de omgeving pas echt!”

 

Nieuwsartikelen

Afronding stage biodiversiteit door Simon de Vries

Afronding stage biodiversiteit door Simon de Vries

Bij Cyber Advies heb ik de kans gekregen om te leren over de wereld van advies en alles wat hierbij komt kijken. Omdat mijn opdracht enig raakvlak moest hebben met mijn opleiding, bos- en natuurbeheer, ben ik voornamelijk met de groene kant van advies bezig geweest....

Waardenmodel bewijst z’n dienst in Zaanstad

Waardenmodel bewijst z’n dienst in Zaanstad

Zaanstad is één van de eerste gemeenten waar Cyber haar ‘Waardenmodel Leefomgeving’ in de praktijk heeft toegepast. Zo werd de afgelopen maanden getoetst of de ambities van de gemeente na renovatie van een achterstandswijk zijn behaald. “Het model legt meer bloot dan...

Successen van Cens-or

Successen van Cens-or

Afgelopen maand heeft Cens-or meerdere successen geboekt. Zo hebben we twee plaatsingen gerealiseerd op deze krappe arbeidsmarkt. Dit levert tevreden opdrachtgevers en enthousiaste professionals op.      Cens-or heeft de gemeente Brummen voorzien van...