Nieuw gezicht: Cas Bijsterbosch

Cyber Advies heeft haar team sinds 27 februari versterkt met een nieuwe adviseur: Cas Bijsterbosch. Cas is bezig met het laatste onderdeel van zijn opleiding ‘ruimtelijke ordening en planologie’ aan Hogeschool Saxion in Deventer. Hiervoor voert hij een afstudeeronderzoek uit bij Cyber met betrekking tot het Waardenmodel Leefomgeving. Cas stelt zichzelf hieronder graag aan u voor.

“Door mijn opleiding ‘ruimtelijke ordening en planologie’ heb ik veel inzicht gekregen in ruimtelijke vraagstukken. Ik vind het leuk om na te denken hoe we de ruimte in ons kleine land gebruiken en welke afwegingen daarin gemaakt kunnen worden. Ik zou graag mee willen werken aan de grootschalige uitdagingen waar we nu en de komende tijd mee te maken hebben. Met name de woningbouw- en energietransitie trekken me aan.”

Interessante inzichten

“Afgelopen half jaar heb ik voor de gemeente Olst-Wijhe een evaluatie uitgevoerd voor de duurzame, natuurinclusieve en circulaire woonwijk Olstergaard in Olst. Dit heeft een aantal interessante inzichten opgeleverd die toegepast kunnen worden bij toekomstige woonwijken. De bewonersgroep bestond uit mensen die voorop willen lopen in de transities. Ik vind het vooral ook interessant hoe mensen die minder vanuit zichzelf gemotiveerd zijn, op een prettige manier kunnen worden meegenomen in de verschillende transities.”

Circulariteit

“Ik ben opgegroeid in Wijhe, een dorpje tussen Zwolle en Deventer. In mijn vrije tijd ben ik geregeld op mijn skateboard of op de tennisbaan te vinden. Verder luister ik veel muziek en vind ik het leuk om in de keuken bezig te zijn.”

“Tot juli ga ik bij Cyber Advies aan de slag met het Waardenmodel Leefomgeving. Hierbij ga ik het thema circulariteit verder uitwerken en een keuzewijzer met maatregelen ontwikkelen. Deze maatregelen worden waar mogelijk ook toegepast in Impact online. Tot nu toe heb ik het erg naar mijn zin bij Cyber. Ik kijk er dan ook naar uit om de komende maanden een bijdrage te leveren aan het waardenmodel.”

 

Nieuwsberichten

Feest in de leefomgeving!

Feest in de leefomgeving!

Cyber Advies bestaat dertig jaar. Hoogtepunt van dit jubileum is het congres ‘Feest in de leefomgeving’, met als thema ‘Meerwaarde in de...

Lees meer

Hou mij op de hoogte van het laatste nieuws