Medewerker in de spotlights: Maurice Janssen

Vanaf nu zetten we iedere nieuwsbrief een medewerker in de ‘spotlights’, zodat u als lezer iets meer te weten komt over de medewerkers die zich soms al vele jaren voor Cyber Advies inzetten. Deze keer is het de beurt aan Maurice Janssen.

“Met trots deel ik via deze nieuwsbrief mijn ervaringen van ruim negen jaar werken voor Cyber Advies. Tijdens deze periode is er veel veranderd binnen Cyber, zowel qua vestigingen alsook qua personeel. Voor mij hebben deze ontwikkelingen kansen geboden.”

“Ik ben begonnen als junior en in de loop van de tijd ben ik doorgegroeid naar projectleider. Mijn achtergrond als hovenier – ik heb de opleiding Tuin- en Landschapsinrichting en de post-hbo Business Management gedaan – komt goed van pas bij de organisatietrajecten die ik begeleid. Hierbij geven wij advies aan de binnen- en buitendienst van gemeenten die verantwoordelijk zijn voor de openbare leefomgeving. Ik heb daarbij vooral een passie voor inhoudelijk advies en organisatieadvies. Ik hoop dan ook nog vele gemeentes te kunnen ondersteunen op dit gebied.”

Visie

“De leefomgeving is van belang voor iedereen. Zeker na een pandemie is gebleken dat men graag in de openbare ruimte verblijft. Als adviesbureau bieden wij ondersteuning en helpen wij de klant om inzicht te creëren in de kosten, baten en risico’s van de openbare ruimte, door zowel op strategisch als operationeel niveau mee te denken. Een mooie quote die aansluit bij mijn visie is: ‘Als leider moet je loodgieter én dichter zijn!’”

Nieuwsberichten

Hou mij op de hoogte van het laatste nieuws

    Geef je hier op
    25 april
    13:30 - 16:30