Marcel Aarnink en Martijn Buitenhuis nieuwe eigenaren Cyber Advies

2024 begint heel bijzonder. We nemen Cyber Advies over van Sjaak van der Vlies en Frans Bouwman. Zij hebben met veel passie gewerkt aan de opbouw van Cyber. Hun inzet heeft geresulteerd in een mooi bedrijf: innovatief en toonaangevend, zonder daarbij de feeling met de praktijk te verliezen. De slogan ‘Met ons hoofd in de wolken en voeten in de klei’ gaan wij voortzetten. 

 

 

 

Doorontwikkelen 
Onze dienstverlening, gericht op het beheren en organiseren van de fysieke leefomgeving, zetten we in een vernieuwde en modernere vorm door. Met het nieuwe Waardenmodel Leefomgeving lopen we voorop. We helpen hiermee beleidsmakers, beheerders, managers en hun beheerorganisaties met de moderne opgaves van deze tijd. Met Impact Online hebben we een parel in huis en die gaan we de komende jaren verder uitbouwen en restylen tot een uniek rekenmodel voor beheer en organisatie van de fysieke leefomgeving.

Doorgroeien 
In de afgelopen jaren hebben we een mooie groei doorgemaakt. Wij werken er samen met ons veelzijdige en professionele team van adviseurs elke dag keihard aan om toonaangevend en innovatief te zijn en altijd herkenbaar te blijven aan onze brede vakkennis, ruime praktijkervaring en grote betrokkenheid.

Jubileumjaar
Hoogtepunt van 2024 vormt ons 30-jarig bestaan! Dit gaan we o.a. vieren met een congres op 25 april in Deventer. Zet deze datum alvast in uw agenda! Het wordt een boeiende en leerzame dag met veel vakgenoten. U bent van harte uitgenodigd!

Wij wensen u een fantastisch 2024 en kijken uit naar een mooie samenwerking!

Marcel Aarnink en Martijn Buitenhuis

 

 

 

Nieuwsberichten

Feest in de leefomgeving!

Feest in de leefomgeving!

Cyber Advies bestaat dertig jaar. Hoogtepunt van dit jubileum is het congres ‘Feest in de leefomgeving’, met als thema ‘Meerwaarde in de...

Lees meer

Hou mij op de hoogte van het laatste nieuws