Grote belangstelling webinar ‘Sturen op Waarden’

Anneloes Voorberg en Marcel Aarnink hebben op 7 april ruim vijftig deelnemers digitaal meegenomen in het ‘Waardenmodel fysieke leefomgeving’. De leden van Stadswerk en NVRD werden in een uur bijgepraat over de ontwikkelingen en uitdagingen voor beheer en de kansen die het sturen op waarden biedt.

Het ‘Waardenmodel fysieke leefomgeving’ is een instrument van Cyber Advies om invulling te geven aan de maatschappelijke opgaven, zoals gezondheid, biodiversiteit en inclusiviteit. Door deze waarden meetbaar te maken, is het mogelijk ambities te formuleren en de huidige situatie in beeld te brengen.

Vervolgaanpak

Dit geeft handvatten voor een vervolgaanpak. Door vanuit waarden te werken, kan makkelijker worden aangesloten bij bijvoorbeeld een coalitieakkoord of omgevingsvisie.

De deelnemers reageerden enthousiast op het waardenmodel en de eerste vervolgafspraken zijn gemaakt. Het webinar ‘Sturen op waarden’ is terug te kijken via de website van Stadswerk.

Nieuwsartikelen

Cyber lanceert drie nieuwe websites

Cyber lanceert drie nieuwe websites

Blij en ook best een tikkeltje trots presenteren wij u onze drie nieuwe websites. Eén voor elke hoofdactiviteit van de Cyber Groep: Cyber Advies, iFocus en Cens-or. Eén familie, drie bedrijven; allemaal om u optimaal te faciliteren in het beheer en onderhoud van de...

Cyber met vlag en wimpel geslaagd voor CO2-audit

Cyber met vlag en wimpel geslaagd voor CO2-audit

Als Cyber Groep zijn we ons bewust van het nut en de noodzaak van duurzaam ondernemen. Het verlagen van de CO2-emissie is daar een onderdeel van. Sinds april 2020 zijn wij in het bezit van het CO2-bewust Certificaat. Woensdag 13 april 2022 heeft de CO2-audit over 2021...