Geslaagd teamuitje

Eens per jaar gaan we met het Cyber-team op pad om leuke activiteiten te ondernemen en de onderlinge teamgeest weer wat te versterken. Dit jaar hebben we tuininspiratie opgedaan in de Tuinen van Appeltern en een bezoek gebracht aan het Betuws Wijndomein in Erichem. Al met al een erg geslaagde dag!

Wat hebben we weer een fantastische dag gehad met het Cyber-team. ’s Morgens hebben we heel wat tuininspiratie opgedaan bij de Tuinen van Appeltern. Ook  hebben we deelgenomen aan leuke activiteiten. Uiteraard mocht daarna een heerlijke lunch met elkaar niet ontbreken.

Vervolgens zijn we met een goed gevulde buik richting het Betuws Wijndomein in Erichem gegaan. Hier stond ons een rondleiding over het landgoed te wachten, inclusief een wijnproeverij. Met fantastisch weer, gezellige collega’s en leuke activiteiten, kunnen we weer terugkijken op een fijne dag met alle Cyberianen!                                  

Nieuwsberichten

Feest in de leefomgeving!

Feest in de leefomgeving!

Cyber Advies bestaat dertig jaar. Hoogtepunt van dit jubileum is het congres ‘Feest in de leefomgeving’, met als thema ‘Meerwaarde in de...

Lees meer

Hou mij op de hoogte van het laatste nieuws