Afstudeerstage wadi’s

De afgelopen maanden heeft Maarten Spin zijn afstudeerstage uitgevoerd bij Cyber Advies. Tijdens deze stage, die van 1 maart tot 12 juni liep, heeft Maarten het functioneren van wadi’s onderzocht, wat nuttige informatie heeft opgeleverd.

Voor het onderzoek naar het functioneren van wadi’s heeft Maarten interessante gesprekken gevoerd met gemeentes en experts. Hieruit is nuttige informatie naar voren gekomen, die hij heeft uitgewerkt in een concept onderhoudsplan voor wadi’s.

In zijn stageperiode heeft Maarten het erg naar zijn zin gehad bij Cyber Advies. “Ik heb een goede en gezellige werksfeer ervaren. Dit heeft er mede voor gezorgd dat ik mijn tijd bij Cyber ga verlengen en vanaf september in dienst kom bij Cyber Advies. Ik kijk ernaar uit om aan de slag te gaan en mijn bijdrage te kunnen leveren.”

Wilt u meer weten over het concept onderhoudsplan wadi’s? Neem dan contact op met Anneloes Voorberg via: anneloes.voorberg@cyber-adviseurs.nl

 

 

Nieuwsberichten

Vrolijke zomergroet

Vrolijke zomergroet

We hebben een boeiend half jaar achter de rug. Met een overname, een congres en feest ter ere van ons 30-jarig jubileum, nieuwe medewerkers en veel...

Lees meer

Hou mij op de hoogte van het laatste nieuws