Actief aan de slag met het waardenmodel

Dinsdag 29 november koos een twintigtal mensen ervoor niet naar de WK-wedstrijd Nederland-Qatar te kijken, maar meer te willen horen over het Waardenmodel Leefomgeving. Gemeente Bunnik ontving ons gastvrij en liet de deelnemers het centrum van Odijk tegen het licht houden met het Waardenmodel Leefomgeving.

 

 

 

 

 

Ziet het centrumgebied er representatief uit en wat is de beleving van de plek? En is het centrumgebied klaar voor toekomstige ontwikkelingen als een grootschalige dorpsuitbreiding? In groepjes werd op locatie gediscussieerd over de thema’s inclusiviteit, betrokkenheid, uitstraling en veiligheid en werden scores gegeven via het Apptimize Platform.

Veel gespreksstof

Terug op het gemeentehuis werden de resultaten vergeleken en de verschillende inzichten gedeeld. Dit leverde veel gespreksstof op over de kansen van het centrumgebied van Odijk. Ook is er input verzameld over de doorontwikkeling van het waardenmodel.

Een van de uitkomsten van deze sessie is dat de inwoners en andere gebruikers als gebiedskenners een actieve rol kunnen spelen in de vraagstelling en/of beoordeling van een gebied aan de hand van het Waardenmodel Leefomgeving. Daar kunnen we als Cyber verder mee!

Benieuwd of het waardenmodel ook iets voor u(w gemeente) is? Kijk voor meer informatie op: www.waardenmodelleefomgeving.nl.

Nieuwsartikelen

Feest in de leefomgeving!

Feest in de leefomgeving!

Cyber Advies bestaat dertig jaar. Hoogtepunt van dit jubileum is het congres ‘Feest in de leefomgeving’, met als thema ‘Meerwaarde in de leefomgeving creëren, hoe doe je dat?’ Wij nodigen jou uit om je te laten inspireren door bevlogen sprekers, praktijkvoorbeelden,...

Cyber stelt Kwaliteitsplan Wegen op

Cyber stelt Kwaliteitsplan Wegen op

De gemeente Tytsjerksteradiel wil graag een visie ontwikkelen op de kwaliteit van de gemeentelijke verhardingen. Daarom stelt de Friese gemeente, in samenwerking met Cyber Advies, een Kwaliteitsplan Wegen op. Naast een doorrekening op de benodigde middelen voor de...

Nieuwsberichten

Feest in de leefomgeving!

Feest in de leefomgeving!

Cyber Advies bestaat dertig jaar. Hoogtepunt van dit jubileum is het congres ‘Feest in de leefomgeving’, met als thema ‘Meerwaarde in de...

Lees meer

Hou mij op de hoogte van het laatste nieuws