Actief aan de slag met het waardenmodel

Dinsdag 29 november koos een twintigtal mensen ervoor niet naar de WK-wedstrijd Nederland-Qatar te kijken, maar meer te willen horen over het Waardenmodel Leefomgeving. Gemeente Bunnik ontving ons gastvrij en liet de deelnemers het centrum van Odijk tegen het licht houden met het Waardenmodel Leefomgeving.

 

 

 

 

 

Ziet het centrumgebied er representatief uit en wat is de beleving van de plek? En is het centrumgebied klaar voor toekomstige ontwikkelingen als een grootschalige dorpsuitbreiding? In groepjes werd op locatie gediscussieerd over de thema’s inclusiviteit, betrokkenheid, uitstraling en veiligheid en werden scores gegeven via het Apptimize Platform.

Veel gespreksstof

Terug op het gemeentehuis werden de resultaten vergeleken en de verschillende inzichten gedeeld. Dit leverde veel gespreksstof op over de kansen van het centrumgebied van Odijk. Ook is er input verzameld over de doorontwikkeling van het waardenmodel.

Een van de uitkomsten van deze sessie is dat de inwoners en andere gebruikers als gebiedskenners een actieve rol kunnen spelen in de vraagstelling en/of beoordeling van een gebied aan de hand van het Waardenmodel Leefomgeving. Daar kunnen we als Cyber verder mee!

Benieuwd of het waardenmodel ook iets voor u(w gemeente) is? Kijk voor meer informatie op: www.waardenmodelleefomgeving.nl.

Nieuwsartikelen

Kerstgroet van Cyber

Kerstgroet van Cyber

Een partner die toetrad, een frisse nieuwe huisstijl en website, de lancering van ons Waardenmodel Leefomgeving en enkele nieuwe collega-adviseurs die ons team kwamen versterken. 2022 was voor Cyber Advies in veel opzichten een bewogen en bovenal succesvol jaar....

Grip op beheer in gemeente Ede

Grip op beheer in gemeente Ede

Onze collega Evert Swarts is dit jaar bij de gemeente Ede aan de slag gegaan als projectleider voor het opstellen van beheerplannen. De leefomgeving in Ede kenmerkt zich door een natuurlijk karakter. Ede heeft echter ook te maken met kwaliteitsachterstanden. Om die...

Cyber stelt visie en beleid op voor onderhoud buitenruimtes Portaal

Cyber stelt visie en beleid op voor onderhoud buitenruimtes Portaal

Woningcorporatie Portaal Arnhem heeft naast woningen ook gemeenschappelijke buitenruimtes zoals binnentuinen en groenstroken in beheer. Voor het onderhoud hiervan worden externe aannemers of hoveniers ingeschakeld. Portaal Arnhem heeft behoefte aan een visie en beleid...