Nieuwe DVO tussen De Waterwolf en gemeente Haarlemmermeer

Cyber Advies heeft De Waterwolf en de gemeente Haarlemmermeer ondersteund bij het opstellen van een dienstverleningsovereenkomst (DVO) en een nieuwe manier van werken. Cyber deed dit vanaf het najaar van 2023 tot de zomer van 2024.

De Waterwolf onderhoudt in opdracht van de gemeente Haarlemmermeer de openbare ruimte in de gemeente. Voorheen liepen er meerdere overeenkomsten en bestekken tussen de twee partijen, maar daar wilden ze verandering in brengen. Daarom hebben De Waterwolf en de gemeente samen aan een partnerschap gewerkt, met een dienstverleningsovereenkomst (DVO) als basis.

Interactieve werksessies

Centraal in het proces stond het werken aan de hernieuwde relatie tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. Cyber Advies organiseerde een reeks interactieve werksessies om de transitie te faciliteren, met als doel het evalueren en verbeteren van de relatie tussen beide partijen.

Op basis van de verzamelde informatie heeft Cyber Advies de nieuwe DVO opgesteld. Deze overeenkomst bevat de algemene afspraken, processen en uitgangspunten die de samenwerking tussen De Waterwolf en de gemeente Haarlemmermeer sturen. Het doel is om een heldere en transparantie basis te creëren voor toekomstige werkzaamheden.

Werkbezoeken ter inspiratie

Tijdens het proces hebben zowel De Waterwolf als de gemeente de wens geuit om achter de schermen te kijken bij andere gemeenten en beheerorganisaties die op dezelfde vernieuwde manier werken. In dit kader heeft Cyber Advies, in samenwerking met de gemeente Zwolle en Lochem, werkbezoeken georganiseerd bij de afvalverwerkingsbedrijven ROVA en Circulus.

 

Nieuwsberichten

Hou mij op de hoogte van het laatste nieuws